Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به نقش سریال‌ و مستندهای مذهبی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: تولیدات مذهبی در حوزه سینما و تلوزیون باید مورد توجه متولیان باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید عباس مسعودی با اشاره به اینکه تولید سریال‌ و مستندهای مذهبی نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، اظهار کرد: با توجه به استقبال مردم از برنامه‌های تلویزیونی و فضای مجازی ساخت و تولید سریال‌ها با محوریت برنامه‌های مذهبی نقش مهم و اثرگذاری دارد که باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به‌عنوان‌مثال پخش سریال مختارنامه در ماه محرم و پخش سریال حضرت یوسف (ع) با استقبال خوب مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان روبه‌رو شده است و ساخت چنین سریال‌های می‌تواند بر روند تحول فرهنگی اثرگذار بوده و از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی تا حدود زیادی بکاهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: دشمن با تولید محتواهای گمراه‌کننده در حوزه رسانه و فضای مجازی تلاش می‌کند تا جوانان و نوجوانان را از ارزش‌ها و مفاهیم دینی دور کند. غفلت مسئولان فرهنگی و مدیران اجرایی در این حوزه صدمات غیرقابل جبرانی به نسل جوان جامعه وارد خواهد کرد.

حجت‌الاسلام مسعودی گفت: دستگاه‌های فرهنگی با همکاری رسانه‌های جمعی می‌توانند اقدامات اثرگذاری را در راستای نهادینه کردن ارزش‌ها و مفاهیم دینی در جامعه ایفا کنند.

وی گفت: ساخت مستند روحانیون مستقر البرز توسط روابط عمومی مرکز و استان با استقبال خوب مسئولان و عامه مردم روبه‌رو شده بود که این اقدام به‌خودی‌خود در روند تحول فرهنگی استان اثرگذار بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: باید در حوزه رسانه خوب عمل کنیم امروز جنگ نیابتی، جنگ فرهنگی است که باید با تولید محتوای اثرگذار به مقابله با تزویر رفت و نگذاشت که جوانان از ارزش‌های دینی و معنوی که سعادت دنیا و آخرت آن‌ها را تأمین می‌کند، دور شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز آغاز شد
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!