Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی حسینی کاشانی عصر سه‌شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی قم بیان کرد: بسیاری از استان‌های کشور سریال سرداران شاخص خود را سال‌ها قبل ساخته‌اند.

وی اضافه کرد: ساخت سریال شهید زین‌الدین باگذشت چند سال از آغاز آن همچنان بلاتکلیف بوده و به سرانجام نرسیده است.

وی ادامه داد: صداوسیمای قم برای ساخت این سریال ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده اما برای تامین کامل هزینه‌های آن باید ۱۰ میلیارد تومان دیگر هم تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید مهدی زین‌الدین در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۳۸ هجری شمسی، در خانواده‏ای مذهبی در شهر تهران متولد شد. با آغاز جنگ تحمیلی و رشادت‌های فراوانی که شهید زین‌الدین از خود نشان داد باعث شد تا فرماندهان مسئولیت‌های حساس و کلیدی را به او واگذار کنند. بدین ترتیب، شهید زین‏الدین به‌عنوان مسئول شناسایی یگان‌ها و پس‌ازآن به‌عنوان مسئول اطلاعات عملیات سپاه دزفول و سپس مسئول اطلاعات عملیات محورهای سوسنگرد انتخاب شد.

او در عملیات بیت‏المقدس و آزادسازی خرمشهر، مسئولیت اطلاعات عملیات قرارگاه نصر را پذیرفت و در عملیات رمضان، به سرپرستی تیپ ۱۷ علی‏ابن ابی‏طالب قم و سرانجام به فرماندهی لشکر ۱۷ سپاه امام علی‏ بن ‏ابی‌طالب(ع) قم منصوب شد.

در آبان سال ۱۳۶۳ شهید مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ سپاه امام علی بن ابی‌طالب در دوران دفاع مقدس به همراه برادرش مجید (که مسئول اطلاعات و عملیات تیپ ۲ لشکر علی‌بن ابیطالب(ع) بود) جهت شناسایی منطقه عملیاتی از کرمانشاه به سمت سردشت درحال حرکت بود که در درگیری با نیروهای ضد انقلاب به شهادت رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در ادامه ابراز کرد: در مسیر برگزاری دومین کنگره ملی شهدای قم ۱۷ کمیته تخصصی تشکیل‌شده است.

حسینی کاشانی اظهار کرد: در بخش کمیته فرهنگی و هنری این کنگره ۸ کارگروه ویژه راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: کارگروه‌های شعر و ادبیات، هنری،سرود و نمایش، فیلم و پویانمایی و مستند، کودک و نوجوان، هنرهای تجسمی، کتاب و کارگروه محصولات فرهنگی و تبلیغی در این رابطه تشکیل‌شده است.

کنگره ملی شهدای قم با شعار «قم، سرآمد شهادت و سر افرازی» آبان ماه سال ۹۹ برگزار خواهد شد.

حسینی کاشانی در ادامه عنوان کرد: تبیین طرح بیانیه گام دوم با محوریت جهاد دانشگاهی واحد قم و همکاری هفت‌دستگاه اجرایی در حال انجام است.

وی اظهار کرد: عمل و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب باید بعد از تبیین آن به‌صورت دقیق در سطح استان عملیاتی شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در اواخر ماه بهمن ۹۷ در بیانیه ای خطاب به جوانان و آینده‌سازان ایران، برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان های انقلاب اسلامی را در هفت فصل تبیین کردند.

تعامل دستگاه‌های اجرایی قم در اجرای برنامه‌های دهه فجر مطلوب است

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم نیز در این جلسه گفت: شعار محوری دهه فجر امسال انقلاب اسلامی با عنوان «انقلاب اسلامی زنده و پویا در پرتو ولایتمداری جهاد و مقاومت» انتخاب‌شده است.

نصرت‌الله لطفی بیان کرد: شعار امسال دهه فجر امسال از منویات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اقتباس‌شده است.

وی بیان کرد: دهه فجر امسال به دلایل اتفاقات اخیر و وضعیت منطقه متفاوت‌تر از تمام سال‌های گذشته خواهد بود.

وی با اشاره به یک‌ساله شدن بیانیه گام دوم انقلاب بیان داشت: اقدام‌های انجام‌شده در یک سال گذشته در رابطه با این بیانیه در دهه فجر امسال ارائه و تبیین می‌شود.

وی تصریح کرد: به دلیل هم‌زمانی ۲۲ بهمن‌ماه امسال با چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، این روز از اهمیت و برجستگی بیشتری برخوردار است.

وی گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال به همین مناسبت با عنوان حماسه حضور و تجدید بیعت با سردار دل‌ها نام‌گذاری شده است.

وی ادامه داد: باید از بستر و فضای دهه فجر برای حضور پرشور در انتخابات دوم اسفندماه استفاده شود.

وی گفت: برنامه‌های دهه فجر نباید به فضایی برای استفاده‌های انتخاباتی برای جناح‌ها و گروه‌های سیاسی تبدیل شود.

لطفی یادآور شد: صبح روز ۱۲ بهمن‌ماه، ساعت ۹:۳۳ هم‌زمان با لحظه با ورود امام راحل به ایران ویژه‌برنامه راهپیمایی از حرم حضرت معصومه(س) آغاز می‌شود و تا بیت تاریخی امام ادامه می‌یابد.

 وی تصریح کرد: همچنین ساعت ۹:۳۳ روز ۱۲ بهمن‌ماه زنگ مدارس به همین مناسبت نواخته خواهد شد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم تصریح کرد: تعامل بین دستگاه‌های اجرایی استان در اجرای برنامه‌های دهه فجر مطلوب است.

در جلسه شورای فرهنگ عمومی که به ریاست آیت‌الله سید محمد سعیدی امام‌جمعه قم و با حضور بهرام سرمست استاندار قم برگزار شد، مباحث مربوط به آمادگی استان در برگزاری دهه فجر انقلاب، دومین کنگره ملی شهدای استان و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب موردبررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی قم شهدا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی قم شهدا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم دهه فجر شورای فرهنگ عمومی قم شهدا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان