Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی حسینی کاشانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به موضوع ها و مصوبه های جلسه اخیر شورای فرهنگ عمومی  اظهار داشت: یکی از موضوع های مطرح شده در این جلسه برگزاری کنگره ملی شهدای قم و بویژه تولید سریال شهید زین الدین به عنوان یکی از برنامه های آن بود.

حسینی کاشانی همچنین با بیان اینکه در این جلسه برای جذب کمک های دستگاه های مختلف بحث و تبادل نظر شد، در تبیین سریال فوق افزود: این سریال یک مجموعه تلویزیونی ۲۶ قسمتی است، که فیلمنامه آن نوشته شده و مصوبه اولیه آن نیز گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارشاد قم کل اعتبار لازم برای تولید این مجموعه را ۲۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط صدا و سیما تامین می شود و امیدواریم نیم دیگر این اعتبار را نیز از طریق دستگاه های مختلف استان جذب کنیم.

سردار شهید مهدی زین الدین فرمانده لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) قم در ۲۷ آبان سال ۱۳۶۳ در حالی که به همراه برادرش مجید مسئول اطلاعات و عملیات تیپ دو لشکر ۱۷ جهت شناسایی منطقه عملیاتی، از باختران به سمت سردشت در حرکت بودند، در منطقه دارساوین بر اثر کمین ضد انقلاب به شهادت رسیدند.

حسینی کاشانی گفت: طبق مصوبه جلسه امروز، مقرر شد بخشی از بودجه های فرهنگی قم به سمت کنگره شهدای این استان هدایت شود.

مدیرکل ارشاد قم اذعان داشت: کنگره شهدای قم که قرار بود در آبان ماه سال جاری برگزار شود، به دلیل شیوع کرونا به تاخیر افتاده و زمان آن در آینده اعلام خواهد شد.

مدیرکل ارشاد قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دومین موضوع این جلسه شورای فرهنگی عمومی قم گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام جهش تولید، راهکارهای تحقق این شعار در قالب چند برنامه فرهنگی تهیه و ارائه شده است.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیم این جلسه مقرر شد، این راهکارها به صورت پیش نویس به دستگاه های اجرایی داده شود، تا آنها نیز تا ۲ هفته دیگر نظر خود را اعلام نموده و پس از تایید نهایی توسط استاندار، به عنوان دستورالعمل در استان به اجرا گذاشته شود.

مدیرکل ارشاد قم همچنین گزارش ارائه شده در این جلسه در خصوص برنامه های فرهنگی طرح مواسات و همدلی را مورد توجه قرار داد و گفت: در طول دوران کرونا دستگاه های مختلف فرهنگی قم در قالب یک قرارگاه فرهنگی در کنار حمایت های معیشتی خود به نیازمندان، کمک های فرهنگی و معنوی خوبی را نیز انجام دادند.

وی با بیان اینکه این اقدام ها به الگوی خوبی از طرف قم برای دیگر استان های کشور تبدیل شد، افزود: در این جلسه مصوب شد، مستند سازی و تجربه نگاری این کار را با حمایت شورای فرهنگ عمومی استان دنبال کنیم تا به عنوان الگویی به استان های دیگر ارائه دهیم.

شهرداری قم برای کمک به رشد اقتصادی خانواده ها آمادگی دارد

عضو شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه گفت: تقویت مشاغل خانگی یکی از روش های موثر برای رشد و پویایی اقتصاد خانواده ها است، و شهرداری قم نیز می تواند امکانات و ظرفیت های خود را در اختیار توسعه و تقویت این مشاغل قرار دهد.

حجت الاسلام سید محمد آتش زر بیان کرد: شرایط کنونی جامعه به گونه ای است، که یک تَن کار می کند و چهار تَن دیگر از دسترنج آن ارتزاق می کنند.

وی یادآور شد: اگر بتوانیم مشاغل و تولیدهایی که تاثیر بسزایی در اقتصاد خانواده دارند، را گسترش دهیم کمک قابل توجهی به معیشت افراد انجام دادیم.

آتش زر با بیان اینکه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم در این زمینه اقدام های خوبی را انجام داده است، تحقق این هدف را مستلزم مساعدت سایر دستگاه های ذیربط دانست و گفت: از آنجا که خانواده ها برای انجام فعالیت های تولیدی به آموزش احتیاج دارند، اداره کل فنی و حرفه ای باید همکاری لازم را داشته باشد.

وی بیان کرد: عرضه محصول های تولید خانگی نیازمند بازار است، و شرایط ایجاد چنین بازاری نیز باید در مکان هایی مانند سالن های ورزشی و بوستان ها که محل مراجعه تعداد زیادی از افراد جامعه است، فراهم شود.

یکصد و هشتاد و نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم به ریاست حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه موقت قم و تعدادی از مدیران اجرایی و انتظامی این استان برگزار شد./

برچسب‌ها دفاع مقدس قم جهش تولید شهدا دهه کرامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس قم جهش تولید شهدا دهه کرامت دفاع مقدس قم جهش تولید شهدا دهه کرامت مدیرکل ارشاد قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ایرج دست نشان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ۴۲۴ کیلومتر طول بزرگراه و ۳۵ کیلومتر طول آزاد راه‌های استان آذربایجان غربی است؛ اظهار کرد: در یک سال گذشته ۷ نقطه پر تصادف وحادثه خیز آزاد راهی و ۳ نقطه بزرگ راهی و ۲ نقطه نیز در راه‌های اصلی استان رفع خطر یا آشکار سازی شده است.    وی خاطر نشان کرد: برای رفع یا آشکار سازی ۱۲ نقطه حادثه خیز و پرتصادف استان طی سال گذشته در مجموع ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.    این مقام مسئول با اشاره به اینکه نصب نیوجرسی در سطح راه‌های استان با هدف ارتقای ایمنی و کاهش حوادث جاده‌ای به صورت مستمر انجام می‌شود، خاطر نشان کرد: طی یک سال گذشته در ۱۲ نقطه از محور‌های مواصلاتی استان عملیات نصب سیستم روشنایی جدید انجام شد.    مدیر کل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه اجرای سیستم‌های روشنایی در محور‌های برون شهری در راستای ارتقای ایمنی تردد ضروری است، افزود: برای اجرای این ۱۲ عملیات که ۱۰ عملیات در مسیر بزرگراهی و ۲ عملیات در مسیر راه اصلی بوده اعتباری به ارزش ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است.    وی اظهار کرد: در این مدت در مجموع ۳۷۹۴ کیلومتر خط کشی در محور‌های مواصلاتی استان با اعتبار ۲۸۰ میلیارد ریال انجام شده که ۵۷ کیلومتر محور آزاد راهی،۱۵۳۶ کیلومتر محور بزرگراهی، ۷۸۱ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۱۴۲۰ کیلومتر نیز راه روستایی آسفالته است.   دست نشان یاد آور شد: همچنین در این مدت تعداد ۹۵۸۸ عدد تابلو علایم ایمنی و ترافیکی با اعتبار ۹۵ میلیارد ریال، تعمیر و نصب شد.   وی ادامه داد: نصب یا تعمیر ۳۷۷ مترمربع تابلوی اطلاعاتی طی سال ۱۴۰۲ در محور‌های مواصلاتی استان با اعتبار ۳۸ میلیارد ریال از دیگر اقدامات شاخص اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان غربی در زمینه ارتقاء ایمنی راه‌ها طی سال گذشته بوده است.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • تسریع در تأمین اعتبار طرح‌های تملک دارایی در مناطق سردسیر
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند